Cool Kids

Hurtigst muligt starter vi for indtag af forældre, børn og unge til en Cool Kids gruppe, som vi regner med at starte op til august 2024. Børnene vil være i alderen 8-12 år.

Cool Kids er et manualiseret terapiforløb, som er udviklet til at behandle børn og unge for angst.

Gruppen vil være for familier, hvor et barn eller en ung er ramt af en angstproblematik. Forud for at blive optaget i gruppen, så vil der være en forsamtale med en af psykologerne, hvor der screenes i forhold til angstproblematikken.

Der vil være 5-6 familier i en gruppe. Da vi er 2 psykologer, som på dette tidspunkt vil være certificeret i Cool Kids, så vil vi tilbyde forældrene og børn/unge hver deres gruppe. Både forældre og børn/unge skal således være deltagende i grupperne hver gang.

Forløbet vil være over 10 gange fordelt på 12 uger. Hver gang vil være af ca. 1 times varighed og ligge på det samme tidspunkt hver eller hver anden uge.

Priser:

Gruppeforløb Cool Kids med både forældre og børn (8-12 år).
Forsamtale: 2.200 kr. for 1½ times samtale.
Gruppeforløb: 8.800 kr. for 10 sessioner á 1 times varighed.

Gruppeforløb Chilled kun med unge (13-17 år) – kun ved psykolog Line Lausdahl
Forsamtale: 2.200 kr. for 1½ times samtale, hvor både den unge og forældrene deltager.
Gruppeforløb: á 1 times varighed kun med de unge, 2 sessioner á 1 times varighed med forældrene alene i en gruppe og 2 individuelle sessioner á 30 minutters varighed med både forældrene og den unge.

INTROPRIS: 7.000 kr.

Der er også mulighed for individuelle cool kids og chilled forløb.

Kontakt os gerne allerede nu, hvis dette kunne være noget for jer.